Отзиви за нас!
Оценка и отзиви за нас!
 
Покупки
0 продукта
 
 
Специални оферти
 
 

Доставки

Начини на доставка

Всяка картина от нашия сайт може да Ви бъде доставена на следващия работен ден след поръчка. Извършаваме доставки само на територията на България. Изпращането се осъществява с куриерска служба Еконт.

Плащането на поръчаната стока може да стане по два начина:

1. С куриер и и пощенски паричен превод - плащате на куриера доставчик при получаване на стоката. 

2. По банков път след изпратена проформа от наша страна и получено плащане. Продуктите се изпращат с приложена фактура. 

Доставката се поема от клиента. Всички цени са крайни, с включен ДДС.

 

Срокове на доставка

Обикновено всички поръчки се доставят на следващия работен ден след потвърждение от получателя. Изключения се получават при национални празници, неработни дни или в случаи на изчерпани количества на дадения продукт. В тези случаи наш служител ще се свърже с Вас, за да се уточнят подробностите.

 

Връщане на стока

Всеки закупен продукт от нашия on-line магазин може да бъде върнат в срок от 14 работни дни след закупуването. Условията за връщане на стока са описани в Закона за защита на потребителя.

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 14 работни дни, считано от датата на: 1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;

2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.

...

(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.

(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.

 

Закон за защита на потребителите в сайта на Комисията за защита на потребителите (КЗП)

Начало